Etiquetas: Etiquetas:
Etiquetas:

Tämä kaunis asunto on loistava valinta koko perheen lomalle. Pohjakerroksessa on iso avoin olohuone-keittiö, 1 makuuhuone, wc, takapihalla grilli, ruokailutila, sekä lapsille tilaa leikkiä. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, joista käynti terassille, kylpyhuone ja sauna, saunan yhteydessä erillinen suihku. Kaiken tämän kruunaa upea kattoterassi. Yhtiössä on suuri uima-allasalue, joka on avoinna ympäri vuoden, ja sitä ympäröi kaunis puutarha. Katettu pysäköintipaikka sisältyy vuokraan. Kauppa, apteekki, leipomo, ravintoloita, padel-kenttä sekä useita leikkipuistoja kävelymatkan päässä.

Vapaana:

21.12.22- 4.1.23

15.3-31.5.23

 

 

OTA YHTEYTTÄ

5 + 8 =

OSOITE:

Palm Homes
Smart Work Plaza Los Boliches
Calle Oliva 3
29640 Fuengirola

+34 642 86 36 44
info@palmhomes.es

Share This