Etiquetas:

Valoisa asunto Las Lagunas De Mijaksessa, meren rannalla. Huoneistossa on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, täysin varusteltu keittiö ja kaksi terassia. Valtavan kokoisella kattoterassilla on poreallas ja grilli sekä näkymät suoraan merelle.

Taloyhtiössä on kaksi uima-allasaluetta, jotka ovat auki ympäri vuoden, sekä pysäköintialue aivan talon edessä. Asunto sijaitsee Mijaksessa, EL Faron ja Fuengirolan välissä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Fuengirolan keskustasta. Sijainti on ihanteellinen, sillä meren rantaan kävelee parissa minuutissa ja alueella on ravintoloita ja kauppoja. Lähimmälle golfklubillekin on vain muutaman kilometrin matka.

 

 

CONTACT

ADDRESS:

Palm Homes
Smart Work Plaza Los Boliches
Calle Oliva 3
29640 Fuengirola

+34 642 86 36 44
info@palmhomes.es

Share This