Etiquetas: Etiquetas:
Etiquetas:

 

Suuri espanjalainen talo omalla uima-altaalla! Talo sijaitsee Los Pacosissa, kävelymatkan päässä rannasta, palveluista ja Aurinkorannikon suomalaisesta koulusta. Siinä on 5mh, 3kph, sauna, patio sekä piha uima-altaalla. Uima-altaan reunalla on oleskelu-alue, aurinkotuoleja sekä grilli. 

Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone, keittiö, kylpyhuone, sauna, piha ja patio. Toisessa kerroksessa on 4mh, ja kaksi kylpyhuonetta. Päämakuuhuoneessa on toinen kylpuhuoneista sekä parveke, josta näkymä merelle. Ylimmässä kerroksessa on suuri huone, jossa vuodesohva ja tilaa myös erilliselle patjalle. Asuntoon mahtuu hyvin jopa 10 henkilöä. 

Jokaisessa kerroksessa on ilmalämpöpumput. Siellä on pyykinpesukone, astianpesukone ja hyvä Wifi etätyöskentelyyn. 

Taloon kuuluu myös suuri autatalli.  

Lemmikit sovittavisssa.

 Vapaana:

10.6-13.7

25.8-1.9

31.12.24 –

 

OTA YHTEYTTÄ

1 + 3 =

OSOITE:

Palm Homes
Smart Work Plaza Los Boliches
Calle Oliva 3
29640 Fuengirola

+34 642 86 36 44
info@palmhomes.es

Share This